Nejrychlejší datlové "bonbóny"

Dětem tvrdím, že to jsou bonbóny.
A ony mi to (snad i) věří :-)
Jsou super, když vás honí mlsná a nechcete čuňákovat.
Navíc jsou za chvilku připravené.


Datle
Kešu
Tahini

Poleva
2 lžíce kokosového oleje
2 lžíce javorového sirupu
2 lžíce kakaa

1) Datle jsem si nařízla a plnila je buď kešu, nebo tahini.
(Jsou ale dobré jakékoli jiné varianty, např. s oříškovými másly nebo s mandlemi)

2) Ingredience na polevu jsem si smíchala, rozpustila nad mírným plamenem a naplněné datle jsem do ní namáčela.

3) Dala jsem ztuhnout na hodinu do ledničky.
(Dají se ale jíst klidně hned).

0 comments :

Okomentovat

 

O blogu

O blogu
Jídlo je cesta ke štěstí, inspiraci, kreativitě a sdílení. Když jeden začne přemýšlet nad tím, co si dává do pusy, začnou se dít v životě divy. V mém podání ale nečekejte, že vám budu ukládat živit se jen naklíčenou pohankou a trávit hodiny u plotny. Legrace a hravost by měla být i v kuchyni :-)

Moje kurzy

Moje kurzy
Ráda se s vámi potkám osobně na mém kurzu vaření a zdravé výživy

Moje další projekty

Moje další projekty
Blog pro svobodomyslné rodiče, kteří se umějí brát s nadhledem. Testováno na dětech, ověřeno na bránicích rodičů.

My Taste

myTaste.cz