Raw tartaletky s bobulemi

Rybízu a borůvek máme teď tolik, že to skoro nestíháme zpracovat.
Jestli jste ještě nepřišli na chuť nepečeným dezertům, třeba zrovna s tímhle se to zlomí.


(na 6 tartaletek o průměru 10 cm)

Těsto
250 g ovesných vloček
90 g datlí
4 lžíce medu
6 lžic kokosového oleje
pár lžic vody

Náplň
2 hrsti borůvek
2 hrsti rybízu
4 lžíce strouhaného kokosu
šťáva z půlky citrónu
3 lžíce javorového sirupu

1) Vločky jsem si namlela na jemnou moučku.

2) Datle jsem umixovala s medem, kokosovým olejem a pár lžícemi vody (přidávejte tak, aby vznikla mazlavá hmota).

3) Vločky jsem smíchala s datlovou hmotou a těsto natlačila do formiček.

4) V míse jsem smíchala všechny přísady na náplň a rozdělala ji do formiček.

Před podáváním vychlaďte v ledničce.


0 comments :

Okomentovat

 

O blogu

O blogu
Jídlo je cesta ke štěstí, inspiraci, kreativitě a sdílení. Když jeden začne přemýšlet nad tím, co si dává do pusy, začnou se dít v životě divy. V mém podání ale nečekejte, že vám budu ukládat živit se jen naklíčenou pohankou a trávit hodiny u plotny. Legrace a hravost by měla být i v kuchyni :-)

Moje kurzy

Moje kurzy
Ráda se s vámi potkám osobně na mém kurzu vaření a zdravé výživy

Moje další projekty

Moje další projekty
Blog pro svobodomyslné rodiče, kteří se umějí brát s nadhledem. Testováno na dětech, ověřeno na bránicích rodičů.

My Taste

myTaste.cz