Rebarborový crumble

Poslední dobou se mi stává, že než stihnu opublikovat příspěvek, tak už je po sezóně dané zeleniny.

Jestli jste ještě nepropadli crumblům, protože znáte jen ty s kupou másla a cukru od Dity P., tak vám zkusím poupravit názor.

Můžete se pro inspiraci kouknout třeba ještě na tenhle perníkový crumble, který se objevil na blogu už dřív.

3 stonky rebarbory
hrst mandlí
hrst kešu
hrst ječných vloček
3 lžíce amarantových vloček
2 lžíce třtinového cukru
6 lžic slunečnicového oleje
1 vrchovatá lžíce kokosového oleje

1) Rebarboru jsem oloupala, nakrájela na kostičky a nasypala do pekáčku.

2) Smíchala jsem všechny zbylé ingredience a vytvořila z nich drobenku, nasypala na rebarboru a dala na půl hodiny zapéct do středně vyhřáté trouby.




Rada 1: Nepřežeňte teplotu, stačí 170 stupňů, aby se vám ořechy a kokos nespálily.

Rada 2: Co se týče použitých ořechů a vloček, můžete zapojit fantazii, ale tenhle konkrétní crumble byl fakt lahůdka.

0 comments :

Okomentovat

 

O blogu

O blogu
Jídlo je cesta ke štěstí, inspiraci, kreativitě a sdílení. Když jeden začne přemýšlet nad tím, co si dává do pusy, začnou se dít v životě divy. V mém podání ale nečekejte, že vám budu ukládat živit se jen naklíčenou pohankou a trávit hodiny u plotny. Legrace a hravost by měla být i v kuchyni :-)

Moje kurzy

Moje kurzy
Ráda se s vámi potkám osobně na mém kurzu vaření a zdravé výživy

Moje další projekty

Moje další projekty
Blog pro svobodomyslné rodiče, kteří se umějí brát s nadhledem. Testováno na dětech, ověřeno na bránicích rodičů.

My Taste

myTaste.cz