Ricottová citrónová srdíčka

Bez vajec, bez tuku, bez cukru. Aby nám Mikuláš nevykynul. První z receptů na vánoční cukroví je tu.
těsto 175 g celozrnné mouky 130 g ricotty 60 g bílého jogurtu šťáva z 1/2 citrónu 3 lžíce agáve sirupu promazání šťáva z 1/2 citrónu 3 lžíce strouhaného kokosu 3 lžíce medu 1) Ingredience na těsto jsem si hezky rukama uhnětla, těsto rozválela a během napravování škod po Grétce s vykrajovátky v obou tlapkách jsem zachránila pár srdíček, která se dala použít a dát do trouby. 2) Srdíčka jsem pekla 10 minut v troubě vyhřáté na 200 stupňů. 3) Po vychladnutí jsem je slepila k sobě mišmašem z citrónové šťávy, kokosu a medu.

0 comments :

Okomentovat

 

O blogu

O blogu
Jídlo je cesta ke štěstí, inspiraci, kreativitě a sdílení. Když jeden začne přemýšlet nad tím, co si dává do pusy, začnou se dít v životě divy. V mém podání ale nečekejte, že vám budu ukládat živit se jen naklíčenou pohankou a trávit hodiny u plotny. Legrace a hravost by měla být i v kuchyni :-)

Moje kurzy

Moje kurzy
Ráda se s vámi potkám osobně na mém kurzu vaření a zdravé výživy

Moje další projekty

Moje další projekty
Blog pro svobodomyslné rodiče, kteří se umějí brát s nadhledem. Testováno na dětech, ověřeno na bránicích rodičů.

My Taste

myTaste.cz