Pohankovo-fíková kaše

V Německu jsme si vždycky kupovali čerstvé fíky. Konečně se dají běžně sehnat i u nás, takže zapomeňte na tu v igelitu zalisovanou věc, co vám nosil Mikuláš. 
(na 2 porce)

Hrnek pohanky
3 fíky (2 rozmixovat a jeden na ozdobu)
1 dl (rostlinného) mléka
2 lžíce javorového sirupu + další podle chuti na zalití

1) Pohanku jsem si uvařila a nasypala do mixéru.
2) Přidala jsem 2 fíky, mléko a 2 lžíce javorového sirupu a všechno rozmixovala.
3) Podávala jsem ozdobené fíky a javorovým sirupem.

0 comments :

Okomentovat

 

O blogu

O blogu
Jídlo je cesta ke štěstí, inspiraci, kreativitě a sdílení. Když jeden začne přemýšlet nad tím, co si dává do pusy, začnou se dít v životě divy. V mém podání ale nečekejte, že vám budu ukládat živit se jen naklíčenou pohankou a trávit hodiny u plotny. Legrace a hravost by měla být i v kuchyni :-)

Moje kurzy

Moje kurzy
Ráda se s vámi potkám osobně na mém kurzu vaření a zdravé výživy

Moje další projekty

Moje další projekty
Blog pro svobodomyslné rodiče, kteří se umějí brát s nadhledem. Testováno na dětech, ověřeno na bránicích rodičů.

My Taste

myTaste.cz